PouriaTech 0 ارسال شده در شهریور 11، 2019 Member ID: 14,265 Group: Breach User Followers: 0 Topic Count: 1 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 7 Content Per Day: 0.00 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Days Won: 0 Joined: ۱۸/۱۰/۲۰ Status: Offline Last Seen: شهریور 15، 2019 Share ارسال شده در شهریور 11، 2019 سلام خسته نباشید من یه سوال خیلی ساده دارم اونم اینکه همه میدونیم درصد خیلی زیادی از ابزار ها ، کرکر ها ، چکر ها و .... ویروس دارن! دلیلشم پیداست خب ! (میدونم آنتی ویروس ها گیر الکی میدن ولی گاها هم شده با یه ویروس جدی برخوردم از همین مثلا ابزارها که عملکرد سیستمم رو داشت مختل میکرد کامل و اگه آنتی ویرویس خوبی نداشتم نمیتونستم جلوش رو بگیرم!) میخوام ببینم راه مقابله چیه تا هم بتونم کارم رو انجام بدم و هم سیستمم به فنا نره و دقدقه ویرویس نداشته باشم یعنی در اصل راه تامین امنیت سیستم من چیه؟ ممنون میشم ادمین عزیز یا بقیه دوستان باتجربه راهنمایی کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
PouriaTech 0 ارسال شده در شهریور 15، 2019 Member ID: 14,265 Group: Breach User Followers: 0 Topic Count: 1 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 7 Content Per Day: 0.00 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Days Won: 0 Joined: ۱۸/۱۰/۲۰ Status: Offline Last Seen: شهریور 15، 2019 مالک Share ارسال شده در شهریور 15، 2019 کسی اطلاعی نداشت دوستان؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده