moribarati 0 ارسال شده در دی 16، 2018 Member ID: 14,171 Group: Breach User Followers: 0 Topic Count: 1 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 5 Content Per Day: 0.00 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Days Won: 0 Joined: ۱۸/۱۰/۱۶ Status: Offline Last Seen: دی 16، 2018 Share ارسال شده در دی 16، 2018 سلام یک جستجوی توی انجمن کردم دیدم هر کسی یک روشی رو گفته و تقریبا میشه گفت بیشترا راج به استخراج بیت کویین اطلاع دارید اما این روش واقعا جواب میده و خودم تا به الان بیشتر از 100 میلیون ساتوشی هم جم کردم و بعد زیرمجموعه ها اینکار رو انجام دادند . از لینک زیر شما ثبت نام کنید . This is the hidden content, please Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть эту link. یا Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть эту link. بعد از وارد شدن به سایت بالا نرم افزار رو دانلود کنید و میتونید با سیستمتون ماین کنید . اصلا نیازی نیست کاری کنید و خودش انجام میده توجه کنید که میتونید از این نرم افزار به عنوان مرورگرتونم استفاده کنید . چون با هسته کروم ساخته شده و دوستانی که کروم کار میکنند راحت میتونند ازش استفاده کنند. و کسب درآمد هم کنند. ضمنن آموزش های استخراج هم توی این سایت میتونید پیدا کنید. This is the hidden content, please Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть эту link. یا Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть эту link. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده