Ahmadreza220 10 ارسال شده در خرداد 25، 2017 Member ID: 4,847 Group: Breach User Followers: 0 Topic Count: 1 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 4 Content Per Day: 0.00 Reputation: 10 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Days Won: 0 Joined: ۱۷/۰۳/۲۴ Status: Offline Last Seen: خرداد 27، 2017 Share ارسال شده در خرداد 25، 2017 سلام; تو کالی لینوکس وقتی از دستور wifite استفاده می کنم، بعد از این که یکیشون که به wps ساپورت هست انتخاب می کنم میره و به قولی هک می کنه، بعد از شنود کردن تعداد دستگاه های وصل بهش رو نشون میده در آخر میگه که به صورت کامل اتک شد یا یه همچین چیزی. ولی پسوردی چیزی نشون نمیده، داستانش چیه؟ کجای کار مشکل داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderators D3F4C3R 570 ارسال شده در تیر 3، 2017 Member ID: 14 Group: Moderators Followers: 1 Topic Count: 177 Topics Per Day: 0.01 Content Count: 323 Content Per Day: 0.02 Reputation: 570 Achievement Points: 5 Solved Content: 0 Days Won: 18 Joined: ۱۶/۰۶/۲۶ Status: Offline Last Seen: فروردین 20، 2019 Moderators Share ارسال شده در تیر 3، 2017 سلام این مشکلتون ممکنه بخاطر یوزر بودنتون در کالی بوده ینی باید با روت وارد بشین تا پسورد برای شما نمایش داده بشه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.k hacker 239 ارسال شده در تیر 6، 2017 Member ID: 234 Group: Honorary User Followers: 0 Topic Count: 60 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 270 Content Per Day: 0.01 Reputation: 239 Achievement Points: 7 Solved Content: 0 Days Won: 10 Joined: ۱۶/۰۸/۰۳ Status: Offline Last Seen: اسفند 29، 2024 Device: Windows Share ارسال شده در تیر 6، 2017 سلام;تو کالی لینوکس وقتی از دستور wifite استفاده می کنم، بعد از این که یکیشون که به wps ساپورت هست انتخاب می کنم میره و به قولی هک می کنه، بعد از شنود کردن تعداد دستگاه های وصل بهش رو نشون میده در آخر میگه که به صورت کامل اتک شد یا یه همچین چیزی. ولی پسوردی چیزی نشون نمیده، داستانش چیه؟ کجای کار مشکل داره؟ سلام و درود بر شما از قسمتی که پسورد وای فای ذخیره شده مشاهده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده