Moderators ᖇᙓᗪᑭᗩᖇᖇOT 182 ارسال شده در فروردین 16، 2017 Member ID: 296 Group: Moderators Followers: 1 Topic Count: 13 Topics Per Day: 0.00 Content Count: 33 Content Per Day: 0.00 Reputation: 182 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Days Won: 5 Joined: ۱۶/۰۸/۰۶ Status: Offline Last Seen: مرداد 17، 2019 Moderators Share ارسال شده در فروردین 16، 2017 (ویرایش شده) در این مقاله قصد داریم آموزش جامعی درباره نحوه ی استفاده از اسمارت کمبو پرو ارایه بدیم. فرض کنید یه فایل پیچیده و نامتعارف به پستمون بخوره. که کمبو ساز جادویی نتونه به درستی اون رو تشخیص بده. در این شرایط بهتر است فایل را به گونه ای دیگر ویرایش کنیم. برای نمونه من این لیست را انتخاب کردم. This is the hidden content, please Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть эту link. یا Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть эту link. روی یکی از سطور کلیک می کنیم تا باز شود. متوجه می شویم که جدا کننده فاصله است. من همان فاصله را انتخاب و کپی کردم. سپس فیلتر را باز می کنیم. This is the hidden content, please Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть эту link. یا Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть эту link. در جعبه متن فیلتر، جدا کننده ی نامشخص را وارد نموده و در صفحه دوم همانند تصویر بالا آن را برای مثال با ویرگول جایگزین می کنیم. اکنون کمبوساز جادویی را باز میکنیم. فایل من حاوی اطلاعات لازم بود. و فقط کافیست تیتر ستون ها را در صورت نیاز ویرایش کنم. This is the hidden content, please Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть эту link. یا Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть эту link. پس از پایان ویرایش ستون ها حتما باید روی تیک تایید تغییرات کلیک کنید تا در نتیجه اعمال شود. در پایان به صفحه ی بعد می رویم. This is the hidden content, please Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть эту link. یا Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть эту link. خیلی خوب. اگر این نتیجه را نپسندیدید. باز هم می توانید به برنامه باز گردید و تغییراتی را در هر جا که لازم دیدید اعمال کنید. گزینه ی فیلتر و جایگزینی همیشه در خدمت شماست. با استفاده از خلاقیت خودتون نتیجه ی دلخواه رو به سادگی بسازید. چنانچه نتیجه مورد اقبال بود، در این مرحله به صفحه ی بعد بروید. و نوع کمبو را انتخاب و ذخیره کنید. This is the hidden content, please Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть эту link. یا Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть эту link. ویرایش شده در فروردین 16، 2017 توسط ᖇᙓᗪᑭᗩᖇᖇOT 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.hosseini76 13 ارسال شده در تیر 11، 2017 Member ID: 4,990 Group: Breach User Followers: 0 Topic Count: 0 Topics Per Day: 0 Content Count: 11 Content Per Day: 0.00 Reputation: 13 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Days Won: 0 Joined: ۱۷/۰۳/۳۱ Status: Offline Last Seen: تیر 11، 2017 Share ارسال شده در تیر 11، 2017 good نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده