رفتن به مطلب

انجمن تخصصی رخنه

نرم افزار های تست نفوذ

پست های پیشنهاد شده

• Member ID:  841
  • Group:  Breach User
  • Followers:  0
  • Topic Count:  1
  • Topics Per Day:  0.00
  • Content Count:  15
  • Content Per Day:  0.00
  • Achievement Points:  0
  • Solved Content:  0
  • Days Won:  0
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

با سلام دوستان عزیز

راستش خلا مطلبی اینچنینی دیده میشد که گفتم یه همچین تاپیکی نیاز هست . من خودم چنتا از بهترین نرم افزار های تستر رو معرفی میکنم و اگر شما نرم افزار های خوبی سراغ دارید حتما در بخش کامنت ها معرفی کنید .

نرم افزار اول :

Acunetix Web Vulnerability Scanner

آخرین ورژن منتشر شده از این نرم افزار ورژن 10 هست که تغییر قابل توجهی مخصوصا در اسکن های تو در تو پیدا کرده . اگر مدیر سایت باشید می تونید با دادن user و pass اطلاعات خیلی کاملی رو ازش بگیرید ولی اگر هم نیستید یکی از جامع ترین اطلاعات ممکنو بهتون میده که خیلی عالیه و کمک میکنه تا شما با سایت مورد نظر آشنا بشین و دایرکتوری های مختلف رو برسی کنید . همچنین هر باگی رو بر اساس مقدار نفوذپذیری دسته بندی و شناسایی میکنه و حتی راه حل هایی که برای رفعشون مناسب هست رو ارائه میده .

نرم افزار دوم :

NetScanTools

دارای خط فرمان ( که فوق العادس اگر بلد باشید) حتما ورژن 5 به بالا رو دان کنید . یکی از بهترین نرم افزار های اسکن هستش که در اون می تونید با دسته بندی فوق العاده و بخش های مختلف اون ریز اسکن هم انجام بدید.اسکن ها دسته بندی شدن و می تونید از نظر باگ ها مختلف سایت رو مورد تست قرار بدید. اگر استفاده کردید که حتما بکنید نسخه professionals رو دانلود کنید .

نرم فازرا سوم :

SUPERSCAN

یک مینی نرم افزاره که بیشتر برای جمع اوری اطلاعات استفاده میشه . می تونه به شما اطلاعات مختلفی از جمله نوع سیستم پایه ، ورژن اون ، نوع زبان های برنامه نویسه و ... رو بده . من خودم بعد از استفاده از اکانتیکس و نت اسکن برای اطلاات تکمیلی به این نرم افزار رجوع می کنم

بقیشم میسپارم به دوستان عزیز نرم افزار های خودتون رو معرفی کنید D:

با تشکر فراوان (در ضمن تشکر زوری هم نمیخواد)

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر